Prodáváte nemovitosti a ještě nevíte, k čemu slouží virtuální prohlídky? Nic se neděje, stále je spousta makléřů, co to neví, pojďme si v krátkosti říct k čemu jsou dobré.

Virtuální prohlídky Matterport slouží realitním makléřům jako nástroj pro prodej nebo pronájem nemovitostí. Tyto prohlídky umožňují realitním makléům prezentovat nemovitosti svým klientům v interaktivní 3D formě, což jim umožňuje prozkoumat nemovitost z různých úhlů a pohledů. To může být velmi užitečné pro klienty, kteří žijí daleko od nemovitosti nebo pro ty, kteří jsou omezeni v čase nebo pohybu. Navíc, virtuální prohlídky jsou snadno dostupné z libovolného zařízení připojeného k internetu, což umožňuje realitním makléům prezentovat nemovitosti svým klientům kdykoliv a kdekoliv.

Jednoduše řečeno, potencionální zákazník si může celou nemovitost projít interaktivně, aniž by musel v nemovitosti být fyzicky přítomen. Tím se selektují ti, kteří mají o nemovitost evidentní zájem a ti, kteří ne.

Jako většina webových stránek i my používáme cookies pro plynulý provoz stránek a pro zlepšení kvality. Používáním našich stránek nám dáváte souhlas.