To co dělá Matterport odlišným od ostatních systémů tvorby virtuálních prohlídek je kvalita systému a možnost přidání řady nadstaveb. Jednou z nich je virtuální staging, kdy Vám nasnímáme prostor tak, jak ve skutečnosti vypadá a pak do něj vytvoříme nový prostor tak, jak by vypadat mohl.

Funkce virtuálního stagingu přímo do Matterportu se hodí hlavně jako marketingový nástroj při prodeji nemovitostí. Není  tajemstvím, že lidé si nejsou často schopni představit prostor tak jak by mohl vypadat, zkrátka jim chybí představivost nebo zkušenosti nebo obojí. Virtuální staging jim proto krásně přiblíží možnosti.

Využít se dá jak u novostaveb, developerských projektů, tak u nemovitostí před rekonstrukcí.

Jak taková realizace probíhá?

Nejdříve si se zákazníkem ujasníme na co by takový 3D virtuální staging chtěl použít, jak přibližně vypadá nemovitost a jaké má rozměry, pak si potvrdíme přibližnou cenu a platbu zálohy, ujasníme si v jakém stylu by zákazník chtěl staging mít a pak se vrhneme do práce. Do 7 dnů, obvykle však do tří může být projekt hotov a zadavatel ho může začít používat pro svoje projekty.

A tady je jedna ukázka pro zahraničního klienta :

Jako většina webových stránek i my používáme cookies pro plynulý provoz stránek a pro zlepšení kvality. Používáním našich stránek nám dáváte souhlas.

Podobné články :

Co je Matterport?

Jak se pohybovat ve virtuální prohlídce Matterport?

Jak probíhá skenování a jak se na něj připravit.

Škoda 706 RTO

Skenování vil Augusta a Johanna Hückelů

Prošli jste si naši virtuální prohlídku, líbí se Vám, jste provozovatel nebo majitel chaty? Napište nám na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. a my Vám připravíme podobnou.

Kontaktujte nás

  • Použijte funkční email, abychom mohli reagovat.

Jako většina webových stránek i my používáme cookies pro plynulý provoz stránek a pro zlepšení kvality. Používáním našich stránek nám dáváte souhlas.